Om mig

Om mig


Jag heter Anette och jag jobbar med olika slags meditationer och avslappningsövningar online. Harmonia.se är mitt digitala meditationscenter, här samlar jag alla mina online meditationer. HeavensArt är namnet på mitt företag.


Det har tagit mig tid i livet att komma fram till vad jag vill ägna mig åt. Jag har provat på att arbeta med många olika saker men aldrig riktigt känt att det har passat mig. Efter många år av stress och brist på avkoppling så gick jag till slut i väggen. Under tiden av min rehabilitering och återhämtning omvärderade jag mycket i mitt liv. Det var en tuff tid men det har också inneburit att jag har utvecklats mycket som person. Så det är faktiskt en tid som jag idag inte skulle vilja vara utan.


Yoga och meditation har hjälpt mig mycket i mitt välmående och på min väg tillbaka. Jag har tränat yoga och mediterat i många år. Har provat på kundaliniyoga, mediyoga, ashtangayoga och yinyoga. Yinyoga är den yogaform som jag känner passar mig bäst. Jag är utbildad yinyogalärare hos YogaDevi i Stockholm, där jag också gått påbyggnadsutbildningar inom yinyoga & ayurveda, yinyoga & kinesisk medicin och yinyoga & anatomi.


Startade med kurser i yinyoga hos Ashtanga yoga i Karlskoga, efter det fortsatte jag med grupper i min egna lilla yogastudio. Hade även meditationsgrupper, har nu meditationer med olika teman på distans.


Under hösten 2016 gick jag en utbildning, yoga för binjurar och hormonbalans, för Ellen Engvall som är mediyogaterapeut. Vi fick lära oss yogiska tekniker från mediyoga som kan hjälpa till att minska stressen i kroppen och skapa balans på djupet, yogasessioner och olika andningstekniker för avslappning och stressreduktion. 2017 gick jag en utbildning i yinyoga & restorative yoga för Magdalena Mecweld och Mats Nielsen, Wisdom Works i Stockholm.


Jag har också gått många olika utbildningar inom healing och mediumskap, där jag har lärt mig olika meditationstekniker och mycket om människans energifält.


Har fördjupat mig i meditation och avslappning, som stressförebyggande åtgärder, där även andningsövningar, mindfulness och kroppscanning ingår. Effektiva och bra sätt att komma ner i varv, släppa på stressen och få ny energi. Låta kropp och sinne få en stunds vila och avkoppling. Att få arbeta med detta betyder mycket för mig då jag av egen erfarenhet vet hur det kan bli, om det blir för mycket stress och för lite avslappning.


Jag har även meditation för andlig och personlig utveckling, kristallmeditationer samt meditation för chakrabalansering. Ett område som ligger mig mycket varmt om hjärtat och som jag kommer att jobba mycket mera med under 2022. Alla mina meditations- och avslappningsgrupper är på distans, så du kan delta oavsett var du bor.